Hieronnassa kannattaa käydä ylläpitävästi ja ennaltaehkäisevästi ennen kuin suurempia ongelmia ehtii syntyä.

Hieronta sopii kaiken ikäisille!

Hieronnan avulla voidaan helpottaa työstä tai harrastuksista johtuvia lihasten jännitys- ja kiputiloja ja ylirasitusta. Hierominen hoitaa kiinnikkeitä ja pehmentää arpikudosta, jotka estävät lihaksen normaalia toimintaa >voimantuotto kasvaa.

Edistää vammojen parantumista.

Hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipuja ja parantaa lihasten kimmoisuutta. Lihasten hieronnalla on myös verenkiertoa ja aineenvaihduntaa parantava vaikutus sekä lihasten elastisuus ja venyvyys paranevat. Hieronta antaa hyvänolontunteen ja lievittää stressiä.


Jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomenetelmä. Se on mobilisaatiohoitoa, joka avaa ja tasapainottaa koko kehoa ja sopii kaikille. Mobilisaatio tarkoittaa sitä, että hoito on pehmeää, ihmisen luontaisia liikeratoja hyödyntävää, eikä missään tapauksessa nivelten liikeratoja ylittävää, tai kipua tuottavaa. Hoito tehdään aina asiakasta kuunnellen ja tarkkaillen, jotta saadaan nikamat ja syvätkin lihakset liikkuviksi.

Keho on anatominen kokonaisuus varpaista ylöspäin päälakeen asti: kaiken siinä pitäisi olla tasapainossa. Elämän aikana tapaturmat, autokolarit ja vaikkapa kaatumiset voivat aiheuttaa sen, että kineettinen ketjumme, lihastoimintaketjumme, meneekin epätasapainoon. Tällaisista sattumuksista voi seurata lukuisia ongelmia. Lantionkori voi jäädä virheasentoon. Epätasapaino johtaa virhemuutoksiin ylhäällä ja alhaalla kehossa. Väärät lihakset joutuvat silloin ylläpitämään tasapainoa. Eri puolille vartaloa tulee lihaskireyksiä, joista edelleen aiheutuu lisäongelmia.
Nilkat, selkä, polvet ja lonkat, kaikki tuki- ja liikuntaelimistön alueella olevat nivelet ja lihakset kipeytyvät ja aiheuttavat ajan oloon kulumamuutoksia. Näihin kiristyksiin ja virheasentoihin, jopa kroonisiksi muuttuneisiin, apua voi löytyä juuri jäsenkorjauksesta.
Apua kannattaa hakea jäsenkorjauksesta ajoissa, ennen kuin nivelet ovat niin pahoin kuluneet, ettei niihin auta, muu kuin tekonivelen vaihto.

Tervetuloa hoidettavaksi juuri sinulle sopivalla tavalla.